Başkan Altıntaş’a Özlü’den Hayırlı Olsun Ziyareti
Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı seçilen Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı ve Mehmetağa Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş’a önceki gün Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı seçilen Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı ve Mehmetağa Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş’a önceki gün Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yıllardır başarılı bir şekilde Başiskele’de Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nı yürüten İlhan Altıntaş tüm üyelerin de teveccühü ile Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı olarak seçildi. Yeni görevinin ardından birçok kişi tarafından tebrik ziyaretleri alan Altıntaş’a önceki gün Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü ve Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Arif Başkan hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Başkan Altıntaş da nazik ziyaretleri dolayısıyla Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’ye ve Başkan Yardımcısı Arif Başkan’a teşekkür etti.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar