26 Şahitle Nikah Kıydılar
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kızı Tuğba Bıyık ile Dürdane ve Mehmet Abdurrezzak çiftinin oğulları Fatih Abdurrezzak’ın düğünü, siyaset ve bürokrasiden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kızı Tuğba Bıyık ile Dürdane ve Mehmet Abdurrezzak çiftinin oğulları Fatih Abdurrezzak’ın düğünü, siyaset ve bürokrasiden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti.
Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen nikah ve düğüne, AK Parti ve diğer partilerden milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

PROTOKOL NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Düğünde, genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliğini Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve diğer katılımcılar yaptı. Nikah cüzdanı ise Kocaeli Valisi İlhami Aktaş tarafından geline ve damada takdim edildi.

GENİŞ KATILIM
Düğün törenine katılanlar arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, çeşitli belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı. Bu anlamlı günde genç çift ve aileleri, davetlilerle mutluluklarını paylaştı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




